Hampus Henicsson
Fredrik Månsson
Hampus Svensson

--------------------------------
Lördag och den dag på säsongen man längtar efter mest, Premiär. En premiär som skulle spelas mot det motstånd man avsluta säsongen mot, Önneköp. Man vann senaste mötet med 1-0 och där man säkrade sitt div 4 kontrakt för denna säsongen.

Fösta halvleken visade upp ett hungrigt RAIF som redan efter 3 minuter hade en jättechans men där Rasmus Ridell tyvärr skjuter på Önneköps målvakt. Men efter 14 minuter är nyaförvärvet Max Rode sist på bollen efter en tilltrasslad situation.
Första 30 är det mest RAIF, och det skulle också ge utdelning. Efter 25 minuter kommer det ett inlägg från vänster som Max sätter huvudet på snyggt fram till Pontus Haraldsson som nickar in 2-0. Detta är ett resultat som står sig halvleken ut.

En andra halvlek som blir en "transportsträcka" för RAIF sm inte behövde störta framåt utan kunde metodiskt jobba sig igenom perioden. I den 85 minuten kom också fastställande 3-0 av Rasmus Ridell.

Dagens poängliga:

3 poäng: Andy Holmstedt
Nu som mittback, gör det med stor vilja och krigaranda. En stabil insats som ger Andy säsongens första 3-poängare..

2 Poäng: Pontus Haraldsson
Drar ett stort lass nu som yttermittfältare, gör ett stort jobb offensivt på fasta situationer och får idag nicka in ett viktigt mål.

1 poäng: Marcus Hansson
Idag som ytterback, springer i 90 minuter och gör det bra på sin kant..

fre 16 jun 2017, 19:00 Önneköps IF - Rydsgårds AIF 0 - 1